PočetnaNaruči fotografije Usluge Fotograf Klijenti Kontakt

Fotograf

Srđan Antić Rođen 17. novembra 1975. godine u Beogradu

Fotografijom se bavi od 2002.godine. Na samom početku, kao saradnik nevladine organizacije "Prijatelji dece Srbije", bavio se dokumentarnom fotografijom. U periodu od 2003. do 2006. radi kao urednik fotografije u listu “Dečja prava”.

Nakon dve godine, u januaru 2004. godine organizuje svoju prvu samostalnu izložbu, pod nazivom “Beograd u mom oku”, u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka u Beogradu. Drugu samostalnu izložbu, pod istim nazivom, organizuje u Vranju, oktobra 2006. godine, u galeriji Narodnog univerziteta.

Treća samostalna izložba pod nazivom “Atlas Budućnosti”, proistekla iz dokumentarne foto arhive “Prijatelji dece Srbije”, organizovana je u Gimnaziji u Beloj Palanci povodom lokolnog plana akcije i 60. godina “Unicefa".

U svet digitalne fotografije ulazi 2005. godine kao stalno zaposleni printerista u laboratoriji “Foto Image” (Color foto), gde stiče iskustvo u post - produkciji.
Venčanom fotografijom bavi se aktivno od 2005. godine.
Veštinu fotografisanja mladenaca stekao je radeći sa brojnim iskusnim fotografima iz ove oblasti, pri čemu se izdvaja ekipa “Photo Exit”. Od juna 2011. godine osnivač je firme "FotoS".
Svo ovo iskustvo sa zadovoljstvom primenjuje na venčanjima.
Venčanje je za njega umetnost…Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se