PočetnaNaruči fotografije Usluge Fotograf Klijenti Kontakt

Profesonalni Fotograf za dečije rođendane

Da biste ovekovečili rođendansku proslavu potreban Vam je profesionalni fotograf da bi uspomenu sačuvao kao savršenu

Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane
Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane Profesonalni Fotograf za dečije rođendane

Profesionalni fotograf za decuPočnimo najpre sa pričom o dečijim rođendanima. Koliko su važne ovakve fotografije, uostalom znate i sami. Koliko ste samo puta do sada izvukli fotografije iz svog detinjstva, uvek iznova začuđeni i fascinirani promenama koje su usledile tokom životnog razvoja. Pa sigurno ste makar jednom uzeli sliku sa svog rođendana kada ste još bili dete, i pokazali nekome sa pitanjem “Šta misliš? Gde sam ja na slici?” Takve slike bude i sećanja o raznim dogodovštinama iz detinjstva, i onu često prisutnu nostalgiju za vremenom kada smo prosto bili deca, bezbrižni, i bez nekih velikih muka i razmišljanja.

Dečiji rođendani su prilike kada je roditeljima posebno stalo da imaju fotografije svoje dece i čitavog događanja, jer je to veliki dan kako za njihovu decu, tako i za njih same. To je dan kada ste na svet doneli ono što volite najviše na svetu. Posebnu težinu ima prvi rođendan, iz prstog razloga što je to prvi prvcati u životu vašeg deteta.

Zbog čega je preporučljivo da unajmite profesionalnog fotografa za rođendan vašeg deteta?

Priznajte, sigurno ste se ovo pitali. Mislite “Šta će mi profesionalni fotograf, kada mogu i ja sam/a sa svojim aparatom da slikam?” Pa, pre svega, profesionalni fotograf raspolaže profesionalnim fotoparatom, koji se nikako ne može meriti ni sa jednim digitalnim fotoparatom, niti sa bilo kojim telefonom na ovom svetu.

Razlog tome je prevashodno taj što digitalni fotoparat ili telefon sa dobrom kamerom, nikada neće moći da izvuku tu oštrinu i detalje poput profesionalnog fotoaparata. Sigurno ste i sami videli kako izgledaju profesionalne fotografije, tako da znate o čemu govorimo.

Sledeći razlog zašto bi trebalo da unjamite profesionanog fotografa za ovakve prilike, jeste zbog iskusnog pristupa deci u cilju pravljenja lepe fotografije. Deca su veoma aktivna i energična, stalno skaču i jurcaju, i u takvim okolnostima nije uopšte jednostavno uslikati jednu lepu fotografiju, koja nije mutna. Kada im kažete “Hajde stanite mirno da vas uslikam”, takve slike najčešće ispadnu neprirodne, deca se stegnu i jedva čekaju da ih pustite da nastave da se igraju.

Za lepu fotografiju, na kojoj će deca izgledati prirodno, potrebno ih je zainteresovati, u stilu animatora, ispričati im neku bajkovitu priču o fotaparatu, jednostavno pronaći način da se privuče njihova pažnja. Zašto će fotograf u ovome imati više uspeha od roditelja? Potpuno opravdano i logično pitanje, ali odgovor je vrlo jednostavan. Fotograf je za decu potpuno novo lice, na njega nisu navikli kao na vas, i ukoliko ima dobar, malopre pomenuti pristup, uspeće vrlo lako da ih zainteresuje i zabavi.

Sledeći, i poslednji od mnogih razloga, jeste praktičan. S obzirom da je, kao što smo već i rekli, rođendan vašeg deteta veliki događaj i za vas, biće vam zaista teško da, pored svega, još i jurite decu da ih slikate. Tu su i odrasli gosti kojima ćete morati da posvetite pažnju, ili ćete prosto jedva čekati priliku samo da predahnete, tako da će dosta lepih i posebnih dečijih momenata ostati uskraćeni za fotografiju.

Sada, kada smo pokrili priču o dečijim rođendanima, pređimo na onu o velikim, osamnaestim rođendanima.
Osamnaesti rođendani retko kada prođu bez nekog većeg slavlja. Jasno je zašto. To nije rođendan kao i svaki drugi, već ima određenu težinu. Skoro svaki tinejdžer je, u svojoj žurbi da odraste, makar jednom izgovorio ili pomislio “E, samo da napunim osamnaest godina”. Taj rođendan označava toliko toga: napuštanje srednje škole, završetak jedne krupne celine u životu svakoga od nas, a početak jedne nove, koja će sa sobom doneti i nešto veće odgovornosti, pa i probleme, i sl. Ukratko, osamanesti rođendan označava početak otkrivanja samog života.
Nazad

Recenzije i komentari

Postavi komentar

Prijavi se na naš newsletter. Saznajte prvi o novim proizvodima i sniženjima

Prijavi se